Методична комісія по професії «кухар, кондитер» ДНЗ «Пологівський професійний ліцей» працює над темою
«Підвищення рівня професійної майстерності педагога як умова всебічного розвитку та формування компетентності учнів»

 


п/п

п
ПІП професія Який навчальний заклад закінчила  і коли Спеціальність і кваліфікація за дипломом Стаж роботи в ППЛ Де і коли підвищувала каліфі
кацію
Стажування
де і коли
Остання атестація Методична тема
1 Кащенко Наталія Володимирівна Викладач вищої категорії Київський
торгово-економічний інститут 1987 року
Інженер-технолог підприємств громад. харчування 33р.
4 міс.
Запорізький
ІППО
22.09.2017
ФОП «Бельбас»
02.08.2018-
23.08.2018
3.04.2015 Впровадження інноваційних технологій  в навчальний процес
2 Режко Катерина Миколаївна Викладач
2 категорії
Херсонський  національний технічний університет 2015 Спеціаліст  з технології  бродіння і виноробства 2р.
5 міс.
Запорізький
ІППО
22.03.2019
 


 
26.03.2019 Використання інноваційних технологій під час ознайомленням  учнів з сучасним устаткуванням
3 Самчук Наталія Вікторівна Майстер
2 категорії
Бердянський державний педагогічний  університет  2003 року Вчитель трудового навчання, основи підприємництва 29р.
11 місяц.
Запорізький ІППО
24.11.2017
КП оздоровчий заклад «Зоря»
26.07.19-.25.08.19

31.03.2017
Роль майстра у створенні сприятливого психологічного клімату в групі
4 Жемчужнікова   Алла Михайлівна Майстер
2 категорії
Бердянський державний педагогічний  університет  2000 року Вчитель трудового навчання,технік по виготовленню керамічних виробів 25 р.
4 місяці
Запорізький ІППО
11.03.2016
КП оздоровчий заклад «Зоря»
11.06.18-10.07.18


22.03.18
Формування здібностей до оформлення страв  і
кондитерських виробів

5
Власенко Ольга  Олександрівна Майстер 11 розряду Харківський  торгово-економічний  коледж
 2018 року
Спеціалізація виробництва харчової продукції 3 роки 6 місяців Запорізький ІППО
30.09.2019
КП оздоровчий заклад «Зоря»
03.08 18-25.08.18

-------
Впровадження інтерактивних технологій  на уроках виробничого навчання
6 Горбенко  Наталія Вікторівна Майстер 1 категорії Український політехнічний інститут
  1990 року
Інженер-технолог жирової промисловості 37 років
 3 місяці
Запорізький ІППО
27.04.8018
КП оздоровчий заклад «Зоря»
30.07.2018-23.08.2018


31.03.2017
Взаємозвязок роботи майстра в\н та викладачів спецпредметів
7 Гаврилюк Наталія Петрівна Майстер 11 розряду Запорізький технікум радянської торгівлі
1990 року
Технік-технолог
Технології приготування їжі
13 років
 3 місяці
Запорізький ІППО
03.03.2017
КП оздоровчий заклад «Зоря»
02.07.2018-
27.07.2018


15.03.2018
Використання ІКТ технологій на уроках виробничого навчання
                   

 

До складу комісії входять:

  1. Кащенко Наталія Володимирівна- голова комісії.
  2. Горбенко Наталія Вікторівна-майстер виробничого навчання;
  3. Жемчужнікова Алла Михайлівна- майстер виробничого навчання;
  4. Гаврилюк  Наталія Петрівна-майстер виробничого навчання;
  5. Власенко Ольга Олександрівна-майстер виробничого навчання;
  6. Самчук Наталія Вікторівна –майстер виробничого навчання

 В ДНЗ «Пологівський професійний ліцей» відбулося чергове засідання методичної комісії по професії «кухар,кондитер», на якому було підведено підсумки роботи комісії за І семестр 2018-2019 навчального року. Також обговорено доповідь «Теоретичні засади розвитку професійної компетентності педагога»,тому що всебічний розвиток учнів і формування успішної особистості залежить від підвищення рівня професійної компетентності педагога.