Тиждень по професії «Кухар, кондитер»

З 12 по16 березня 2018 року в Державному навчальному закладі «Пологівський професійний ліцей» проведено тиждень по професії «кухар,кондитер».

Цикл заходів, проведених у межах професійного тижня, спрямований на поглиблення взаємозв’язків між теоретичними знаннями й виробничим навчан­ням і є шляхом їх вдосконалення.

Колективна методична робота майстрів виробничого навчання й викладачів професійного циклу є найбільш ефективною і  спрямована на:

1.під­вищення якості навчання, професійної підготовки й розвитку творчої діяльності учнів.

2. Здійснення зв’язку теорії і практики.

3. Надавання можливості учням для самовираження.

4. Виховання почуття відповідальності за доручену справу.

Відкриття тижня розпочалося з конкурсу стінгазет 12.03.18 року,якими цікавились всі учні ліцею в вестибюлі.

13.03.18 року викладачем предмету «Організація виробництва і обслуговування підприємств харчування»  Горбенко Наталією Вікторівною проведений конкурс «Серветка-прикраса столу». Незалежне журі та гості визначили переможців. Перше місце отримала учениця групи 10 Рябчук Анастасія.

14.03.18 року проведений конкурс професійної майстерності «Мій пиріг-найкращий». Кожний пиріг був по своєму красивий і оригінальний, а тому роботу всіх учасників відзначили однаково.

15.03.18 року викладачем Кащенко Наталією Володимирівною  проведена виховна година на тему «Наше харчування-наше здоров’я» з учнями першого, другого і третього курсів. Метою виховної години було ознайомити учнів зі шкідливими продуктами харчування.

В ході виховної години демонструвались фільми «Топ 10 шкідливих продуктів», «Трансжири», «Корисні продукти», зачитувалися цікаві факти про продукти харчування , проводився психологічний тренінг на тему «Наше харчування».

16.03.2018 року проведений « День відкритих  дверей». На цей захід були запрошені учні шкіл 9-х і 11-х класів всього району. В ліцей завітали 112учнів, які отримали позитивні емоції  від зустрічі.

Учні ознайомилися з кабінетами і лабораторіями, де дають знання по професіям «кухар, кондитер», «електрогазозварник», «водій категорії В і С1», «електромонтер з ремонту і обслуговуванні устаткування». Побачили виставку продукції, що випускається ліцеїстами на уроках виробничого навчання по кожній професії, а саме: сміттєві баки в вигляді пінгвінів та великої місткості для багатоповерхівок, лавки, гаражні ворота, фігурна ковка, букети чудових квітів з овочів, що розквітли на дзеркалах,  гарні пироги, тістечка.

З великим задоволенням учні  подивились презентації по професіям і відео з участю наших учнів .Залюбки підтримували виступ учнів ,які розважали   піснями і танцями .Всіх присутніх пригощали смачним обідом. Всі  присутні були задоволені проведеним заходом.

Голова методичної комісії

по професії «кухар, кондитер»

Кащенко Наталія Володимирівна


Категорія: Мои статьи | Додав: alenkannnnn (21.03.2018)
Переглядів: 47 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]