Тиждень з професії «Кухар» - Мои статьи - Каталог статей - Персональный сайт
Понедельник, 05.12.2016, 17:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Каталог статей | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Мои статьи [32]
Поиск
Вход на сайт
Мини-чат
200
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz
  • Статистика
    ДНЗ "Пологівський професійний ліцей"
    Главная » Статьи » Мои статьи

    Тиждень з професії «Кухар»

    Професія – це основна межа відліку, з якої починається свідоме життя людини. Але не залежно від професії, люди мають потребу в їжі, від якості якої залежить їх здоров’я. І саме професійний кухар може готовити їжу швидко, смачно, яскраво і правильно.

    З метою виховання любові до обраної професії, підвищення активності учнів члени методичної комісії Державного навчального закладу «Пологівський професійний ліцей» постійно працюють над вдосконаленням знань і практичних навичок.

    Щоб підвищити зацікавленість до професії, розкрити суть, специфіку згідно з планом роботи методичної комісії з професії «Кухар» з 21.03.2016 по 25.03.2016 року проводився тиждень з професії «Кухар». У конкурсі брали участь учні трьох курсів.

    21.03.2016 року відбувся конкурс стіннівок та тему «Смачно і корисно». Учні всіх курсів та групи ТУ продемонстрували шкідливість швидких перекусів.

    22.03.2016 року голова методичної комісії Кащенко Наталія Володимирівна провела конкурсно-розважальний загальноліцейний захід «Ну-мо, кухарі!».

    Учасниці змагались за номінаціями:
    – хто більше і тонше наріже капусту за 2 хвилини;
    – формування дитячої булочки у вигляді казкового героя;
    – композиція із натертих на терці овочів.

    Також розважали учнів:
    – співаючи без музичного супроводу пісню, що надихає на кулінарні шедеври;
    – брали участь у танцювальному конкурсі, де змінювалась музика різних жанрів;
    – знаходили вихід з різних ситуацій та інше.

    23.03.2016 року майстер виробничого навчання Горбенко Наталія Володимирівна провела відкритий урок на тему «Гарячі страви з кисломолочного сиру». Урок пройшов на високому професійному та організаційному рівні.

    24.03.2016 року майстром виробничого навчання Жемчужніковою Аллою Михайлівною був проведений майстер-клас на тему «Виготовлення прикрас з солоного тіста для муляжів тортів». На майстер-класі були присутні учні з професії «Кухар», майстри виробничого навчання та всі бажаючі.

    25.03.2016 року на підтримку звичаїв і обрядів українського народу, був проведений благодійний загальноліцейний захід «Кухарі запрошують».

    Голова методичної комісії Кащенко Наталія Володимирівна розповіла про обрядовість, вірування і повір’я українців зв’язані з хлібом і хлібобулочними виробами.

    Майстер виробничого навчання Самчук Наталія Вікторівна з учнями випікали хліб і булки для пригощання присутніх. Але родзинкою дійства були булки з сюрпризами ( горох, гречка, сіль тощо) і розкривалось значення кожного «сюрпризу».

    Викладачем Кудіновим Олексієм Анатолійовичем була підготовлена мультимедійна презентація про навчання і будні учнів кухарських груп.

    Майстри виробничого навчання Жемчужнікова Алла Михайлівна та Власенко Ольга Олександрівна оформили зал в стилі «Української хати».

    Голова методичної комісії
    ДНЗ “Пологівський ПАЛ”
    Кащенко Н.В.,
    викладач ДНЗ “Пологівський ПАЛ”
    Кудінов О.А.

    Категория: Мои статьи | Добавил: nstalena92 (15.06.2016)
    Просмотров: 54 | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Copyright MyCorp © 2016