Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine».

З 24 по 26 жовтня 2019 року в місті Запоріжжя  проходив 1 етап Всеукраїнського конкурсу  професійної  майстерності «WorldSkills Ukraine».

ДНЗ «Пологівський професійний ліцей» також отримав запрошення  для участі в цьому конкурсі і саме кухарі не побоялись спробувати свої вміння і знання в компетенції «кулінарне мистецтво». Тому що методична секція по  професії «кухар,кондитер» розуміє,що долучення української молоді до цих змагань сприяє популяризації робітничих професій, професійній орієнтації молоді, а також впровадженню в систему вітчизняної професійної освіти кращих міжнародних досягнень.
Спробувати свої вміння і довести всім, що  правильно зробила вибір професії

учениця 2-го курсу групи 1 ТУ Хілобок Тетяна-відмінниця навчання.

Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» - сприяє зростанню престижності робітничих професій.

Спонсорами в компетенції "Кулінарне мистецтво" були Асоціація юних кухарів України

Компанія «Метро кеш енд Кері Україна» — завжди найкращі, перевірені товари для вас та вашої родини.

Група виробничих компаній «Техма» — найкращі виробники продукції з нержавіючої сталі та індукційних плит.

СП «Контакт» — професійне обладнання для ресторанів, кафе, супермаркетів.

Компанія «Мастер» — форма, пошита з душею для вас.

Кондитерська майстерня «Бубликoff» — солодка казка життя.

Перша Українська Асоціація Шеф-кухарів.

 До складу журі входили також відомі всьому світу люди-це Переможець 6-го туру «Майстер-шеф» -Асмік Гаспарян, Почесний голова «Асоціації юних кухарів України» — Ілля Васютинський. Шеф-кухарі ресторанів Києва, Запоріжжя, Харкова.

   Конкурсні завдання учасники конкурсу проводили на сучасному обладнанні-це пароконвектомати і індукційні плити.

     Конкурс проводився на відкритому майданчику, куди мали доступ всі бажаючі і репортери і гості лише на відстані 1 метру.

 Умови роботи і вимоги до всіх учасників були однакові. Посуд,час, робоче місце були обмежені до мінімума. І саме в таких умовах  і визначали самих кращих, хто зможе відстояти честь кухаря від Запорізької області, тому що учасників було 30 чоловік, а переможець 1-го місця один.

 Хоч учасниця від Пологівського професійного ліцею Хілобок Тетяна і не вийшла в переможці, але вона  стійко витримала всі вимоги конкурсу, зробила висновки, що треба рухатись вперед і досягати високих результатів і показувати престиж професії «кухар».

 

                                      Голова  методичної комісії по професії «кухар,кондитер»

                                                         Кащенко Наталія Володимирівна.

          

Категорія: Мои статьи | Додав: Елена (01.11.2019)
Переглядів: 9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]